De vier - en laatste- kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2015 wordt steeds spannender; welke tien programma's en series uit het afgelopen tv-kwartaal zijn favoriet bij het Nederlandse publiek?

Na de eerste stemweek gaan de volgende tien titels aan kop (in alfabetische volgorde)

  • Carlo &
...

Vanaf vandaag is de roman 'Geloof, hoop en geloof me, een hoop liefde' te bestellen via crowdfunding platform Kickstarter. Het vormt het eerste deel van een trilogie, gericht op mannen die zich willen wapenen tegen een midlifecrisis. Onder het pseudoniem Rick Valentijn schreef de auteur - in een

...

De luistercijfers van Radio 10 groeien ook deze zomer gewoon door. Het marktaandeel is gestegen naar 5,1%.  Dit blijkt uit de door het Nationaal Luister Onderzoek gepubliceerde luistercijfers over de periode mei - juni 2015.

Algemeen Directeur Carlo de Boer van Radio 10: "Ondanks de vakantieperiode heeft

...

Luistercijfers (luisterdichtheid) periode mei - juni 2015. Het onderzoek is uitgevoerd door bureau Intomart GfK in opdracht van het Nationaal Luister Onderzoek (NLO).

  LUISTERDICHTHEID 

 

 

 

 

 

DAGEN

TIJDVAKKEN

 

 

WEEK  

WEEK  

 

 

0700-1900  

0700-1900  

 

 

LUISTERPLAATS ALLE  

LUISTERPLAATS ALLE  

 

 

TOTAAL 10+  

TOTAAL 10+  

SPLITS DOELGROEPEN

...

Luistercijfers (gemiddeld dagbereik) periode mei - juni 2015. Het onderzoek is uitgevoerd door bureau Intomart GfK in opdracht van het Nationaal Luister Onderzoek (NLO).

  GEMMIDELD DAGBEREIK 

 

 

 

 

 

DAGEN

TIJDVAKKEN

 

 

WEEK  

WEEK  

 

 

0700-1900  

0700-1900  

 

 

LUISTERPLAATS ALLE  

LUISTERPLAATS ALLE  

 

 

TOTAAL 10+  

TOTAAL 10+  

...

Luistercijfers (marktaandeel) periode  mei - juni 2015. Het onderzoek is uitgevoerd door bureau Intomart GfK in opdracht van het Nationaal Luister Onderzoek (NLO).

  MARKTAANDEEL 

 

 

 

 

 

DAGEN

TIJDVAKKEN

 

 

WEEK  

WEEK  

 

 

0700-1900  

0700-1900  

 

 

LUISTERPLAATS ALLE  

LUISTERPLAATS ALLE  

 

 

TOTAAL 10+  

TOTAAL 10+  

SPLITS DOELGROEPEN

...

Op 1 augustus 2015 is de 'Regeling Productplaatsing' in werking getreden. Met deze regeling maakt het Commissariaat voor de Media (CvdM) inzichtelijk wanneer en onder welke voorwaarden productplaatsing ('product placement') is toegestaan. Daarnaast licht het commissariaat in de regeling het

...

De publieke omroepen behaalden in week 30 over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld marktaandeel van 35,6%. De zenders van RTL Nederland behaalden in deze week een marktaandeel van 18,6% en de SBS zenders 14,6%. In het avondtijdvak behaalden de publieke omroepen een marktaandeel van 35,3%, de

...

De publieke omroepen behaalden in week 31 over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld marktaandeel van 27,4%. De zenders van RTL Nederland behaalden in deze week een marktaandeel van 21,8% en de SBS zenders 15,6%. In het avondtijdvak behaalden de publieke omroepen een marktaandeel van 32,1%, de

...

De TV-zenders van BrandDeli hebben juli afgesloten met een marktaandeel van 17,6% (20 t/m 49 jaar), waarmee een groei van 17% ten opzichte van vorig jaar is gerealiseerd. De groei kwam voor een groot gedeelte uit het primetime tijdvak*, waarin het marktaandeel met 22% groeide naar 11,3%. Onder

...

Tweets met @mediacijfers

Copyright © 2015 luistercijfers.nl | Gebruik van luistercijfers.nl en/of haar diensten impliceert aanvaarding van onze gebruiksvoorwaarden. Meer weten over ons privacy- en cookiebeleid? Klik dan hier.
Maak gebruik van onze zoekfunctie voor het gericht zoeken naar een artikel of onderwerp in ons bestand. Vul uw zoekterm in en druk op enter.
Mediakalender: 31.07 - Halfjaarcijfers Proximus | 25.08.2015 Najaarspresentatie NTR | 15.09 - SPOT en iMMovator organiseren IBC-tour 2015 | 29.01.2016 - Tweede pop-up museum DDWD | Meld uw activiteit gratis aan. Gebruik ons contactformulier.
Mediapartners: Radio Active Blog: weblog met de laatste nieuwtjes op het gebied van radio. Nieuws over programma's, stations en presentatoren. Word ook mediapartner! Meld u aan en informeer naar de mogelijkheden.
Adverteren op luistercijfers.nl betekent: snel en gemakkelijk uw campagne online. Uitsluitend betalen per klik en een vast vooraf afgesproken budget. Start uw campagne vandaag nog!
JSN Sky template designed by JoomlaShine.com