DutchView heeft in opdracht van Q-dance het muziekfestival Defqon.1 op een vernieuwende wijze geregistreerd. In nauwe samenwerking met zusterbedrijf TEAM ENG en NOMOBO heeft DutchView voor de beeldregistratie een unieke HD workflow ontwikkeld die tegelijkertijd opname in 4K (Ultra HD) en live

...

Bernard Kobes (54) is per 1 juli 2015 benoemd tot interim bestuurder van de Stichting Nederlandse Lokale Omroepen (NLPO). De komende maanden gaat hij zich onder meer bezighouden met het ontwikkelen van de strategie van de Stichting en het inrichten van de organisatie en de processen.

Bernard

...

Sinds Niels Destadsbader het zomerse spelprogramma 'Is er wifii in Tahiti?' presenteert, is er een hittegolf in België. Toeval of niet? Wat zeker is, is dat de quiz haar start niet heeft gemist: gemiddeld 489.000 kijkers volgden de eerste vier afleveringen. Goed voor een marktaandeel van 28% in

...

Eén week na de seizoensfinale van Familie, zindert de slotscène waarin Bart Van den Bossche (Chris Van Tongelen) rustig over het strand wandelt nog na. Bart blijkt niet dood te zijn, maar houdt duidelijk heel wat verborgen voor zijn familie. De avond van de seizoensfinale konden kijkers beginnen

...

De NOS en de Amsterdamse live streaming startup Ubideo voegen in een gezamenlijke pilot een nieuwe en innovatieve dimensie toe aan de Tour de France. Het pilot project zal volgens beide partijen op 4 juli 2015 een 'veelzijdig en betoverend beeld' geven van de Tour de France en de stad Utrecht. 

De

...

Paul de Leeuw heeft een nieuw contract getekend bij BNN-VARA. Daarmee verbindt hij zich voor de komende twee jaar exclusief aan de fusieomroep. Met ingang van 13 september gaat De Leeuw ‘Zondag of Zo'n dag’ presenteren, een nieuw late night-programma op de zondagavond bij de VARA op NPO 1.

Daarnaast

...

Talpa Media heeft de resterende aandelen in Talpa Germany gekocht van Axel Springer SE. Het gaat om 50,1% van de aandelen. Met de verkoop is Talpa Media enig aandeelhouder van het Duitse productiebedrijf. In december 2014 nam Talpa Media reeds een belang van 49,9% in Talpa Germany.

Talpa Germany

...

Adviesbureau voor ruimtelijke ontwikkeling, Over Morgen, is partner geworden van internetzender New Business Radio. Kathleen Wellink van Over Morgen en Jaco Bal van New Business Radio tekenden hiervoor een overeenkomst in de studio van New Business Radio.

Over Morgen en New Business Radio gaan

...

Carina van Roekel is op donderdag 2 juli 2015 begonnen als marketing communicatie expert bij SPOT. Zij werkte de afgelopen 2,5 jaar als PR & communicatiemedewerker bij stichting Meer dan Voetbal.

Van Roekel zal in haar functie als marketing communicatie expert Michel van der Voort ondersteunen op diverse

...

La Holandesa van regisseur Marleen Jonkman, scenarist Daan Gielis en producenten Smarthouse Films en Fatt Productions en Het Verlangen van regisseur Joram Lürsen, scenarist Frank Ketelaar en producent Topkapi Films worden door het Nederlands Filmfonds gesteund met een realiseringsbijdrage.

Het scenario- en

...
Copyright © 2015 luistercijfers.nl | Gebruik van luistercijfers.nl en/of haar diensten impliceert aanvaarding van onze gebruiksvoorwaarden. Meer weten over ons privacy- en cookiebeleid? Klik dan hier.
Maak gebruik van onze zoekfunctie voor het gericht zoeken naar een artikel of onderwerp in ons bestand. Vul uw zoekterm in en druk op enter.
Mediapartners: Radio Active Blog: weblog met de laatste nieuwtjes op het gebied van radio. Nieuws over programma's, stations en presentatoren. Word ook mediapartner! Meld u aan en informeer naar de mogelijkheden.
Adverteren op luistercijfers.nl betekent: snel en gemakkelijk uw campagne online. Uitsluitend betalen per klik en een vast vooraf afgesproken budget. Start uw campagne vandaag nog!
JSN Sky template designed by JoomlaShine.com