JOE fm is gegroeid in doelgroep 18-44 van 7,8% (tijdens de vorige meting) naar 9%. Q-music haalt een marktaandeel van 13% in 12+ en 21,6% in 18-44. Q-music blijft hiermee de tweede grootste zender binnen de belangrijkste doelgroep 18-44.

Dat blijkt uit de nieuwe luistercijfers voor de Vlaamse

...

Meer dan 4,3 miljoen Vlamingen (bijna 80%) luisteren dagelijks naar de radio. Dat blijkt uit de nieuwe cijfers voor de radiomarkt die het Centrum voor Informatie over de Media (CIM) bekend heeft gemaakt.

Bijna drie miljoen Vlamingen stemmen dagelijks af op één van de VRT-radionetten. "Het voorjaar op de

...

Op 7 september start het nieuwe RTL Z met een bredere focus die naast nieuws ook ruimte biedt aan verdieping en entertainment. Dit betekent meer aandacht voor thema’s als personal finance, business, innovatie en lifestyle, terwijl nieuws - ook breaking news - en beurs hun belangrijke rol behouden.

...

Per 1 september versterkt Eva Koreman het BNN-radioteam op NPO 3FM. Op welke tijden Eva straks te horen is wordt later bekend gemaakt.

Koreman: "Een nieuwe omgeving, nieuwe mogelijkheden, een nieuw programma: ik vind het geweldig en spannend om bij BNN op 3FM radio te gaan maken. Aan de andere kant

...

RTL Telekids lanceert een nieuw platform: Telekids Boeken. Met eBook abonnement kunnen kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar naar hartenlust lezen. Voor een bedrag van 2,99 euro per maand wordt er maandelijks een variatie van 10 verschillende eBooks aangeboden: 3 titels voor de 3- tot

...

Het CIM (Centrum voor Informatie over de Media) heeft de luistercijfers voor het Vlaamse radiolandschap bekendgemaakt over de periode van 3 januari tot en met 3 april 2015 (CIM 1-2015).

Kwalificatieronde 3 van de Gouden Televizier-Ring 2015 is gesloten, de uitslag is bekend. Wederom hebben vijf series en programma’s zich nu al gekwalificeerd voor de vijftigste Gouden Televizier-Ring Verkiezing.

De vijf winnaars zijn (in alfabetische volgorde):

  • De Kwis (VARA);
  • Goedenavond Dames en
...

Het interdisciplinaire Fontys Lectoraat Media (Journalistiek, Economie, ICT, Communicatie, Kunsten) ontvangt financiële ondersteuning vanuit het Nationaal Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek SIA voor de ontwikkeling van een geautomatiseerde nieuwsredactie.

In nauwe samenwerking met Tilburg

...

Station director Radio Veronica Erik de Zwart heeft vandaag fel gereageerd op de recente uitspraken van NPO-bestuurder Henk Hagoort over NPO Radio 2. Daarnaast staat hij er voor open om de zender over te nemen.

In een column gericht aan Hagoort geeft Erik de Zwart aan dat de huidige koers van

...

Mentos Roadtrippers is één van de cases genomineerd voor een AMMA in de categorie Beste Interactieve Mediastrategie. De uitdaging: hoe bereik je de doelgroep 13-18 en betrek je ze bij je merk? De oplossing: een interactief reality format voor en door jongeren.

Hoe bereik je een jonge, eigenwijze

...
Copyright © 2015 luistercijfers.nl | Gebruik van luistercijfers.nl en/of haar diensten impliceert aanvaarding van onze gebruiksvoorwaarden. Meer weten over ons privacy- en cookiebeleid? Klik dan hier.
Maak gebruik van onze zoekfunctie voor het gericht zoeken naar een artikel of onderwerp in ons bestand. Vul uw zoekterm in en druk op enter.
Mediapartners: Radio Active Blog: weblog met de laatste nieuwtjes op het gebied van radio. Nieuws over programma's, stations en presentatoren. Word ook mediapartner! Meld u aan en informeer naar de mogelijkheden.
Adverteren op luistercijfers.nl betekent: snel en gemakkelijk uw campagne online. Uitsluitend betalen per klik en een vast vooraf afgesproken budget. Start uw campagne vandaag nog!
JSN Sky template designed by JoomlaShine.com